.
Δήμητρα & Ελένη Αγιάννη Ο.Ε. 
Εισαγωγική Εταιρεία Ζωοτροφών - Πώληση Χονδρική 
H εταιρεία
Προϊόντα
Image Gallery
Tips
Επικοινωνία
Για εμπόρους
   
 
 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2001 και μέσα σε μόλις λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες εισαγωγικές εταιρείες στον κλάδο των ζωοτροφών. Υπεύθυνοι της εταιρείας είναι οι Δήμητρα και Ελένη Αγιάννη. Τον γενικό συντονισμό της επιχείρησης έχει ο Ζαχαρίας Αγιάννης.

Η εταιρεία μας διαθέτει στην αγορά υψηλής ποιότητας ζωοτροφές μεγάλων οίκων του εξωτερικού (σκυλοτροφές, γατοτροφές, καναρινίνη, παπαγαλίνη), σε τιμές ανταγωνιστικές, ώστε να παρέχει στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην αγορά στην καλύτερη δυνατή τιμή. Τα προιόντα μας προέρχονται κατά κύριο λόγω από την Ολλανδία και από την Ισπανία.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας επισκέπτονται τακτικά τους πελάτες της εταιρείας ώστε να τους παρέχουν το καλύτερο δυνατό service.

Η διακίνηση των προϊόντων γίνεται μέσω του δικτύου διανομής της εταιρείας και σκοπός μας είναι ο δυνατόν συντομότερος χρόνος παράδοσης των προϊόντων.

Το κυρίως τμήμα των πελατών της εταιρείας μας είναι μίνι market, Super market και επιλεγμένα Pet shops.

Στόχος της εταιρείας μας είναι, μέσα από τα υψηλά standards ποιότητας στα προϊόντα μας και το άψογο service των πελατών, να εξελίσσεται συνεχώς ώστε να βελτιώνει στο μέγιστο βαθμό τις παροχές προς τους πελάτες μας.


 
 
 
 
site created & hosted by  think.gr L.t.d.